KORiOSLO
Follo Kammerkor har et tett samarbeid med kammerkoret KORiOSLO. Vi har samme dirigent, og har jevnlig konserter sammen her i Norge i tillegg til flotte turer utenlands, blant annet Kina og Italia. Når korene opptrer samlet, går vi under navnet Vox Norvegiae.

Birgit Gudim Søland
Birgit er en anerkjent sopran og har vært solist på en rekke av korets konserter, blant annet Duruflés Requiem og Brahms’ Requiem. Hun var også solist på korets fremføringer av Petite Messe Solennelle av Rossini og Faurés Requiem. Vi har også hatt gleden av hennes sangpedagogiske evner på vårt årlige seminar.

Øyvind Mæland
Øyvind er komponist som har medvirket på klaver på flere av Follo Kammerkors konserter. Han har studert piano på Barratt Due musikkinstitutt før han studerte komposisjon ved Norges Musikkhøgskole. Hans roduksjon består hovedsakelig av kammer- og ensembleverker, og i 2013 fullførte han den nesten 2 timer lange operaen «Ad undas – Solaris Korrigert», for 6 sangsolister, fullt symfoniorkester og ni-stemt kor, som ble satt opp ved Den norske opera i oktober samme år.

Sanae Yoshida
Sanae er en pianist som har medvirket på flere av korets konserter og også vært repetitør på våre øvelser og seminar. Hun er utdannet ved Toho Gakuen musikkskole i Tokyo og senere ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. Hun er freelance-musiker og arbeider med solo- , kammer- og ensemble-repertoar.

Ludvig Lindström
Ludvig er en ettertraktet baryton som har gjort roller både innenlands og utenlands, blant annet ved Den norske opera & ballett. Han var solist på Follo Kammerkors fremføring av Brahms Requiem høsten 2015 og har også vært solist på korets fremføring av Duruflés Requiem.

Ketil Hugaas
Koret har hatt gleden av å ha Ketil som solist på en rekke konserter i tillegg til han medvirkning på korets CD «Julestemninger» i 2011. Ketil er en del av solistensemblet ved Den norske opera & ballett, og har i mange år vært solist ved Kungliga Operan i Stockholm i tillegg til å opptre på en rekke andre scener.

Mari Eriksmoen
Mari debuterte på Den norske opera & ballett allerede som 23-åring og har hatt en rekke roller på kjente scener i inn- og utland. Hun har flere ganger vært solist på korets konserter, blant annet på vår tradisjonelle Lille julaften konsert.

Njål Sparbo
Njål deltok på Follo Kammerkors konsert i anledning 100-årsdagen for Knut Nystedts fødsel.Njål er en prisberømt sanger med et repertoar som spenner over opera, romanser og kirkemusikk. Han har hatt konserter over hele Europa, i Russland, Japan og USA.

Haldor Mæland
Haldor har spilt klaver på en rekke av korets konserter, blant annet konserten i forbindelse med grunnlovsjubileet, sommerkonsert på Svenske flaggans dag og flere julekonserter. Han har spilt klaver på Brahms Requiem og Bachs motetter. Han har vært solist med en rekke kor og korps i tillegg til å delta jevnlig på Rikskonsertenes turnéer.

Ulf Krupka
Ulf er kantor i Ski menighet og har spilt orgel og klaver på en rekke av korets konserter, blant annet Bachs motetter, julekonserter, allehelgenskonsert, vårkonsert hvor vi fremførte musikk av Brahms og Benjamin Britten. Han er dirigent, arrangør og komponist og er medlem av Krupka Trio.

Dagfinn Klausen
Dagfinn Klausen er kantor i Østre Fredrikstad kirke og var tidligere kantor i Ski. Han medvirket på korets CD «Julestemninger» i 2011 og har vært organist og spilt klaver på en rekke av korets konserter, blant annet Duruflés Requiem og Faurés Requiem.

Morten Gaathaug
Morten har komponert mer enn 100 verker i ulike genre, blant annet orkesterverker, soloverker, kammermusikk og sanger. Follo Kammerkor har deltatt på urframføringer av verkene Missa Brevis og Den røde høst samt fremført hans Blomstersanger. Han var også med på korets tur til Odessa i Ukraina i 2012.

Kringkastningsorkesteret (KORK)
Medlemmer av KORK har deltatt på flere av korets konserter, blant annet deltok strykere på fremføringen av Bachs motetter. Musikere fra KORK deltok også på Grosse Messe av Mozart. I tillegg hadde vi gleden av å ha med KORK-fiolinisten Mette Sollie Steen på vår Italia-tur sommeren 2015.

Filharmonisk kor og orkester
Koret har flere ganger sunget med Oslo Filharmonisk kor og orkester i Oslo Konserthus, senest i 2011 hvor vi fremførte Te Deum av Berlioz. Verket ble dirigert av Eivind Gullberg Jensen og med på konserten var også Sølvguttene, Barnekoret ved Den norske opera og ballett, Trefoldighet jentekor og KORiOSLO.

Oslo Storband
Koret har hatt kirkekonserter i Sofiemyr, Grorud, Sagene og Oppsal hvor vi fremførte jazzmessen «Hear thou our prayr’» sammen med Oslo Storband, under ledelse av Helge Hurum.